
Especies e produtos

Conoce nuestras especies

Pescada
Nome científico:
Merluccius merluccius
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27
Pescada
Nome científico:
Merluccius merluccius
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27

Xurelo
Nome científico:
Trachurus trachurus
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Cerco-Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27


Sardiña
Nome científico:
Sardina pilchardus
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Cerco
Orixe:
España
Zona Fao:
27
Sardiña
Nome científico:
Sardina pilchardus
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Cerco
Orixe:
España
Zona Fao:
27

Cabala
Nome científico:
Scomber scombrus
Temporada:
Febreiro > Abril
Arte de pesca:
Cerco-Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27


Cabalón
Nome científico:
Scomber japonicus
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Cerco-Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27
Cabalón
Nome científico:
Scomber japonicus
Temporada:
Todo o ano
Arte de pesca:
Cerco-Arrastre
Orixe:
España
Zona Fao:
27


Bocados de Mar
Este libro é unha ferramenta que serve para ilustrar as calidades dos produtos que captura a frota asociada á nosa Organización. O que pretendemos con este exemplar gastronómico é mostrar que produtos humildes, como o lirio, a pescada, a sardiña ou o xurelo, poden ser saborosos e versátiles e poden dar moito xogo para obter proteína mariña de alta calidade para a alimentación da poboación.