Especies e produtos

Conoce nuestras especies

P

Nome científico:

Micromesistius poutassou

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Pescada

Nome científico:

Merluccius merluccius

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Pescada

Nome científico:

Merluccius merluccius

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Xurelo

Nome científico:

Trachurus trachurus

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Cerco-Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Sardiña

Nome científico:

Sardina pilchardus

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Cerco

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Sardiña

Nome científico:

Sardina pilchardus

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Cerco

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Cabala

Nome científico:

Scomber scombrus

Temporada:

Febreiro > Abril

Arte de pesca:

Cerco-Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Cabalón

Nome científico:

Scomber japonicus

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Cerco-Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Cabalón

Nome científico:

Scomber japonicus

Temporada:

Todo o ano

Arte de pesca:

Cerco-Arrastre

Orixe:

España

Zona Fao:

27

Bocados de Mar

Este libro é unha ferramenta que serve para ilustrar as calidades dos produtos que captura a frota asociada á nosa Organización. O que pretendemos con este exemplar gastronómico é mostrar que produtos humildes, como o lirio, a pescada, a sardiña ou o xurelo, poden ser saborosos e versátiles e poden dar moito xogo para obter proteína mariña de alta calidade para a alimentación da poboación.